logo dezaanselogopediepraktijk585x142

l

label meldjeonlineaan oker

l

team jun16

Danielle Duyvestijn

foto Danielle460x550r
Danielle is sinds 1992 gevestigd als all-round logopedist.

Zij heeft ervaring met het behandelen van volwassenen en kinderen. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van stem-, adem-, en globusklachten van kinderen en volwassenen. Ook diegene die hun presentatietechniek willen verbeteren kunnen bij haar terecht.
Daarnaast begeleidt zij mensen met afwijkende mondgewoonten en geeft zij aan slechthorenden een cursus spraakafzien. Mensen met klachten van veelvuldig boeren heeft zij van hun klachten afgeholpen. Zij heeft ervaring met het geven van uitspraaklessen voor volwassenonderwijs.

Sinds 2008 is Danielle aangesloten bij ParkinsonNet en behandelt zij stem-en slikstoornissen met uiteenlopende (neurologische) oorzaak. Zij is tevens bijgeschoold om mensen met NAH te onderzoeken en te behandelen.

Danielle is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie, is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Kwaliteitskring Vrijgevestigden Zaanstad. Sinds 2013 is zij ook lid van Samen Logopedie Zaanstreek e.o.

Danielle is aanwezig op maandag, woensdagmiddag en donderdag.
Danielle heeft avond openstelling op maandag tot 19.30 uur
Ze geeft aan huis behandelingen voor diegene, voor wie het niet mogelijk is naar de praktijk te komen.

Telefonisch bereikbaar op: 0636211150